Contacto Boletín

Actualidad Alba Sud | Turismo Responsable

18-10-2022

Transforming Tourism Talks amb Regina Scheyvens

Des de Transforming Tourism Initiative iniciem un nou format d’entrevistes amb persones de l’àmbit acadèmic i de la organització civil sobre turisme des de perspectives transformadores. 


Crédito Fotografía: Imagen de Transforming Tourism Initiative

Per a inaugurar aquesta nova línia de treball de Transforming Tourism Initiative ens vam reunir a Barcelona, durant l’Escola d’Estiu d’Alba Sud, amb la Regina Scheyvens, professora i co-directora del Pacific Research and Policy Centre de la Universitat de Massey, Nova Zelanda. La professora Scheyvens ha treballat principalment el desenvolupament sostenible del turisme i l’empoderament de les comunitats, majoritàriament situades en el Pacífic. Té més de vint anys d'experiència en aquest camp i el seu treball ha rebut reconeixement internacional.

Aquesta breu entrevista, conduïda per Carla Izcara de l'equip tècnic d'Alba Sud, és en anglès i s'articula sota tres preguntes principals. En primer lloc, li preguntem a Scheyvens com definiria el turisme inclusiu. Seguidament, plantegem el dubte de si en el context de postpandèmia de COVID-19 estàvem més a prop o més lluny d'un turisme més inclusiu. Per a finalitzar, vam voler saber quins eren els obstacles en termes generals que no ens permetien avançar cap a un turisme més inclusiu.

Per a conèixer més sobre el treball de Regina Scheyvens els convidem a visionar la seva intervenció a l’Escola d’Estiu d’Alba Sud on comparteix el seu últim treball sobre el futur del turisme a les illes del Pacífic Sud.

Noticias Recientes