Contacto Boletín

Transforming Tourism Initiative | Noticias Generales

05-12-2022

Seminaris virtuals: aviació i turisme

Transforming Tourism Initative organitzem dos seminaris sobre aviació i turisme els pròxims 13 i 14 de desembre dedicats al canvi climàtic, conflictes comunitaris i governança, amb especialistes i organitzacions socials de diferents parts del món.


Crédito Fotografía: Flyer del acto elaborado por Alba Sud

En un context de múltiples crisis, l'activitat turística com la coneixem fins avui trontolla i la possibilitat de realitzar vols internacionals constantment es dificulta. Així i tot, ens trobem front un escenari contradictori on les amenaces d'ampliacions d'aeroports segueixen vigents. Per a comprendre millor el context actual, convidem a organitzacions i persones expertes en l'àmbit per parlar sobre canvi climàtic, conflictes comunitaris i governança.

El primer seminari tindrà lloc el dimarts 13 de desembre i se centrarà en les limitacions de la regulació del transport aeri internacional. Es prestarà especial atenció a les repercussions del canvi climàtic en la indústria de l'aviació i a les respostes de governança necessàries per a abordar-les a nivell internacional, nacional i municipal. El segon seminari, se celebrarà l'endemà, el 14 de desembre, i s'examinaran els desplaçaments de comunitats locals a partir de projectes aeroportuaris i es llançarà llum sobre la dinàmica i tendències actuals en aquest aspecte.

Els dos seminaris tindran una duració d'una hora i seran en anglès amb traducció simultània al castellà. Les inscripcions són independents, si desitja assistir als dos seminaris ha de realitzar dos registres. Els vídeos es podran recuperar amb posterioritat en el canal de  YouTube d'Alba Sud.

Informació d'interès:

Aviació I - Canvi climàtic i governança

Dia: Dimarts, 13 de desembre

Hora: 14:00 (Barcelona), 10:00 (Buenos Aires), 7:00 (Ciutat de Mèxic)

Amb la participació de:

  • Daniela Subtil, Stay Grounded
  • Marte van der Graaf, Transport and Environment
  • Robert Fletcher, Wargeningen University and Research

Inscripcions en aquest enllaç

Aviació II – Desplaçament de comunitats i aeropuerts

Dia: Dimecres, 14 de desembre

Hora: 14:00 (Barcelona), 10:00 (Buenos Aires), 7:00 (Ciutat de Mèxic)

Amb la participació de:

  • Rose Bridger, Moviment Global Anti-Aerotrópolis
  • Navaya ole Ndaskoi, Aeroport Internacional del Kilimanjaro (Tanzania)
  • SN, Desenvolupament d'aeropuerts a Lakshadweep (Índia)

Inscripcions en aquest enllaç

Transforming Tourism Initiative és una xarxa global oberta d'ONGs, professionals del turisme i del món acadèmic que demanda una transformació del turisme en línia amb l'Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible. Si us plau, vegi també els nostres últims seminaris web aquí.

Noticias Recientes