Contacto Boletín

Actualidad Alba Sud | Noticias Generales

23-10-2023

Taller de formació "Gestió turística dels espais de memòria: les rutes del maquis al Pirineu."

L’Amical d’Antics Guerrillers de Catalunya, amb el suport d’Alba Sud, anuncia un nou taller de formació sobre gestió turística dels espais de memòria que se celebrarà a Girona el 27 de novembre de 2023. Una jornada per seguir reflexionant sobre les potencialitats i riscos del vincle entre turisme i memòria.


Crédito Fotografía: Taller en Camprodon. Imagen de Amical Antics Guerrillers de Catalunya

Des d'Alba Sud i l'Amical Antics Guerrillers de Catalunya, amb el suport de la Diputació de Girona, el Museu de l'Exili de la Jonquera, Turisme Garrotxa i el Memorial Democràtic impulsem un taller de formació sobre les rutes dels maquis als Pirineus gironins. Alhora també volem reflexionar sobre la relació entre turisme i memòria tant en les seves potencialitats com en els seus riscos. El turisme de memòria, dins dels turismes de proximitat, és una oportunitat per desenvolupar pràctiques d'oci i recreació amb vocació pedagògica i emancipadora.

Aquest taller pot ser d'interès per tècnics municipals, guies turístics, entitats memorials, estudiants de turisme, grups excursionistes, docents, i totes aquelles persones que volen incorporar la memòria democràtica al lleure turístic. L'activitat és totalment gratuïta, només caldrà inscriure's prèviament a info@maquis.cat

 

Informació d’interès
Data: dilluns 27 de novembre
Hora: de 9:00 a 13:00 hores.
Lloc: Centre Cívic Barri Vell-Mercadal, C/ Cort Reial, 7 Girona
Inscripcions: info@maquis.cat
 
Més informació: Raül Valls, 620484591

Noticias Recientes